Schilderwerk buiten

Regen, wind, zon, vrieskou. Het hele jaar door wordt ons huis blootgesteld aan de grillen van het Nederlandse klimaat.

Het begint met goed onderhoud

Voor goed onderhoud van uw woning is het van belang dat uw woning minstens elke vijf jaar aan de buitenzijde wordt geschilderd. Hierdoor voorkomt u dat vocht een kans krijgt en gaat u o.a. houtrot en verzakking tegen. Ook kunt u uw buitengevels met de juiste behandeling beschermen tegen vochtvlekken, mos, vorstschade etc.

Houtrot en reparatie

Dat hout gevoelig is voor water, is algemeen bekend. Een degelijke constructie en een zorgvuldige afwerking zorgen dat het hout zodanig is afgeschermd dat vocht er geen grip meer op krijgt.

Colorchips

Colorchips is onze specialiteit. Het is een uniek en hoogwaardig decoratief afwerkingsproduct dat vor vele toepassingen gebruikt wordt.

Huisschilderplan®

Wij zijn door Sikkens aangesteld als Quality Painter schilder. Het HuisSchilderPlan® van Sikkens Quality Painters is een lange termijn onderhoudsvisieplan voor uw woning met unieke garanties.

Plafonds

Misschien staat u er niet zo bij stil, maar een mooi afgewerkt plafond is dé finishing touch voor een verzorgde uitstraling van uw woning.

Glas

Ook uw ramen kunnen schade oplopen door vocht (lekkende ramen). Naast de nodige reparaties aan de kozijnen kunnen wij tevens de beglazing vervangen.

Wanden

De wandafwerking bepaalt voor een groot deel de sfeer en uitstraling in uw woning. U houdt bij de keuze voor een muurafwerking vanzelfsprekend rekening met kleur en decoratie.
Copyright © 2022 De Schilder Ed Rees. Realisatie: Internetbureau Praes.