Industrieel

Om uw bedrijfspand in een goede conditie te houden, speelt kwaliteit en duurzaamheid een belangrijke rol. Voorkomen is beter dan genezen.

Maatwerk en persoonlijk contact weerspiegelen onze werkwijze

Om uw bedrijfspand in een goede conditie te houden, speelt kwaliteit en duurzaamheid een belangrijke rol. Voorkomen is beter dan genezen. Alle voorkomende schilderwerken, zowel binnen als buiten, is voor ons geen probleem. Of het nu gaat om hout, beton, kunststof, baksteen, beplating, aluminium of staal, De Schilder Ed Rees biedt altijd de juiste oplossing.

Of het nu gaat om nieuwbouw, bestaande bouw, een rijksmonument, een appartementen gebouw of een kantorencomplex. We hebben ervaring met alle facetten van o.a. VvE onderhoud en ander groot onderhoud. Ook het spuiten van gevels of constructie is mogelijk.

De Schilder Ed Rees werkt uitsluitend met hoogwaardige en duurzame producten. Maatwerk en persoonlijk contact weerspiegelen onze werkwijze. We zijn dan ook niet voor niets erkend vakschildersbedrijf. We weten dat onderhoud het meest effectief is als het planmatig wordt uitgevoerd en er een duidelijke rolverdeling is tussen de opdrachtgever, het onderhoudsbedrijf en de leverancier.

Om u een gedegen advies op maat te kunnen geven wordt er eerst onderzoek gedaan naar de huidige staat van onderhoud. Het technisch rapport, samen met uw wensen en eisen, zijn de basis voor een gedegen plan van aanpak. Meerjarig of eenjarig. Alles is maatwerk! En er zijn vele mogelijkheden.

Heldere werkafspraken zijn belangrijk om de werkzaamheden zo soepel mogelijk met een minimum aan overlast voor de bewoners en/of gebruikers te laten verlopen. Het ontzorgen van u als beheerder/eigenaar en de bewoners/gebruikers staat bij ons hoog in het vaandel.

Heeft u een schilderklus?

Bij De Schilder Ed Rees bent u op de juiste plek!
Copyright © 2022 De Schilder Ed Rees. Realisatie: Internetbureau Praes.