Schilderwerk binnen

De Schilder Ed Rees is dé schilder van het noorden. Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Dé professionele specialist voor al uw schilderswerk

Wij zijn de professionele specialist voor al uw schilderwerk. Wij schilderen voor particulieren en bedrijven in Groningen en omstreken. Wij van De Schilder Ed Rees onderscheiden ons door een hoge kwaliteit en onze persoonlijke en betrouwbare werkwijze. Gedreven door perfectie en onze liefde voor het schildersvak zoeken we continu naar vernieuwende producten en systemen. Zowel in onze dienstverlening als in ons schilderwerk. Onze tevreden klanten hebben zo jarenlang plezier van hun investering.

Colorchips

Colorchips is onze specialiteit. Het is een uniek en hoogwaardig decoratief afwerkingsproduct dat vor vele toepassingen gebruikt wordt.

Houtrot en reparatie

Dat hout gevoelig is voor water, is algemeen bekend. Een degelijke constructie en een zorgvuldige afwerking zorgen dat het hout zodanig is afgeschermd dat vocht er geen grip meer op krijgt.

Plafonds

Misschien staat u er niet zo bij stil, maar een mooi afgewerkt plafond is dé finishing touch voor een verzorgde uitstraling van uw woning.

Huisschilderplan®

Wij zijn door Sikkens aangesteld als Quality Painter schilder. Het HuisSchilderPlan® van Sikkens Quality Painters is een lange termijn onderhoudsvisieplan voor uw woning met unieke garanties.

Wanden

De wandafwerking bepaalt voor een groot deel de sfeer en uitstraling in uw woning. U houdt bij de keuze voor een muurafwerking vanzelfsprekend rekening met kleur en decoratie.

Glas

Ook uw ramen kunnen schade oplopen door vocht (lekkende ramen). Naast de nodige reparaties aan de kozijnen kunnen wij tevens de beglazing vervangen.
Copyright © 2022 De Schilder Ed Rees. Realisatie: Internetbureau Praes.