Huisschilderplan®

Quality Painter schilder

De Schilder Ed Rees is een erkend schildersbedrijf in Nieuw Scheemda. Wij zijn door Sikkens aangesteld als Quality Painter schilder. Het HuisSchilderPlan® van Sikkens Quality Painters is een lange termijn onderhoudsvisieplan voor uw woning met unieke garanties. Aangezien Sikkens alleen met kwaliteitsschilders werkt, haalt u met een HSP schilder gegarandeerde vakmanschap in huis voor een tevreden eindresultaat.

Zorgeloos gegarandeerd onderhoud op maat

Wie zelf al eens zijn huis van top tot teen in de verf gezet heeft, kan beamen dat het veel tijd en vakmanschap vergt. Halsbrekende toeren worden uitgehaald om hoger gelegen delen te behandelen. Vaak ontbreekt professioneel klimmateriaal met alle gevaren van dien. Laat het daarom over aan onze vakmensen. Wij beschikken over kennis, handigheid, kundigheid en de juiste materialen. Bovendien camoufleren wij geen slechte plekken, maar voorkomen ze. En met het HuisSchilderPlan ® bent u verzekerd van het beste resultaat terwijl u ontspannen kunt genieten van uw vrije tijd. Wist u dat met professioneel onderhoud…

  • u uw investering voor vakkundig onderhoud en schilderwerk terugverdient bij verkoop van uw woning?
  • De verkoopwaarde van uw woning stijgt wanneer het in perfecte conditie verkeert.
  • u voortijdige veroudering en renovatie voorkomt?
  • U bespaart geld.
  • u Uw woongenot vergroot?

Deskundige analyse

Indien gewenst inspecteren wij vooraf vrijblijvend zeer nauwkeurig de conditie van het verfwerk en de ondergrond. De bevindingen van dit onderzoek vermelden wij gedetailleerd op het HuisSchilderPlan® inspectieformulier. In een persoonlijk gesprek nemen wij onze analyse met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Op basis van dit gesprek volgt de offerte voor de eerste schilderbeurt en die van eventuele onderhoudsbeurten.

Persoonlijke kleur- en productadvies

Het Nederlandse klimaat stelt het schilderwerk zwaar op de proef. Hoe beter de kwaliteit van de voorbewerking, hoe langer de verflaag optimaal beschermt. Juist in deze voorbereidende fase onderscheiden wij ons door kennis en maatwerk. Wij bieden u HuisSchilderPlan® garantie op ons schilderwerk en gekozen verfsysteem. Wij adviseren u over de juiste kleuren en/of kleurcombinaties. Deze producten en kleurnummers krijgt u ook op een meterkastkaart zodat de historie van het schilderwerk in uw woning altijd eenvoudig is terug te vinden.

Garantie

Kiest u voor het HuisSchilderPlan® dan kiest u voor zekerheid. Om die reden ontvangt u een op naam gesteld Garantiecertificaat. Met dit certificaat bent u verzekerd van kwaliteitsgarantie op de uitgevoerde schilderswerkzaamheden en de Sikkens producten. Ook wordt op dit garantiecertificaat vermeld dat het afgesproken schilderwerk onder alle omstandigheden goed wordt afgemaakt.

Tevens garanderen wij te allen tijde de duurzaamheid van het schilderwerk. Na de overeengekomen contractperiode kunt u het HuisSchilderPlan® weer verlengen. En bij tussentijdse verkoop is het garantiecerfitcaat overdraagbaar aan de nieuwe eigenaar

Kostenbeheersing door meerjarenplanning

Door de meerjarenafspraak bent u voor jaren verzekerd van gegarandeerd onderhoud en beheerst u tevens de kosten. De marktwaarde van een woning die in perfecte conditie verkeert, is groter dan die van een identieke woning met achterstallig onderhoud. Het verschil is aanzienlijk meer dan de kosten van professioneel onderhoud!

Ook de fiscus kijkt positief naar goed onderhoud; kosten van hypothecaire leningen hiervoor zijn fiscaal aftrekbaar en voor onderhoud aan woningen ouder dan 2 jaar is slechts 9% BTW verschuldigd. Kiezen voor vakkundig onderhoud van het schilderwerk is dus verstandig

Heeft u een schilderklus?

Bij De Schilder Ed Rees bent u op de juiste plek!
Copyright © 2022 De Schilder Ed Rees. Realisatie: Internetbureau Praes.