Plafonds

Misschien staat u er niet zo bij stil, maar een mooi afgewerkt plafond is dé finishing touch voor een verzorgde uitstraling van uw woning.

We beschikken over veel technieken en producten

We overleggen graag met u de mogelijkheden, bij ons in de showroom of bij u thuis. Voor uw plafond hebben wij o.a. de volgende technieken en producten in huis:

Glad pleisterwerk (incl. sauzen)

Glad pleisterwerk is een stijl die past in elk interieur, van modern tot klassiek. Het aanbrengen van de pleisterlaag is zeer arbeidsintensief. Het materiaal wordt handmatig op de ondergrond aangebracht. Na het pleisteren controleren wij het plafond met lamplicht nog op eventuele spaanslagen en oneffenheden. Nadat deze zijn weggewerkt sausen we het plafond, desgewenst in kleur. Met pleisterwerk heeft u een onderhoudsvriendelijk plafond. U frist het plafond weer op doordat u het keer op keer opnieuw kunt sausen.

Glad pleisterwerk (zonder sauzen)

Zie omschrijving hierboven. Bij deze bewerking wordt het plafond niet nabewerkt zoals hierboven is omschreven.

(pleisterwerk doet een partner van ons)

Kwartsverf

Kwartsverf heeft een zandachtig uiterlijk en een fijne, korrelige structuur. U kunt kiezen uit alle gerenommeerde en prachtige kleurstellingen zoals u deze aantreft bij o.a. Sikkens, Flexa, Strikolith, Sigma e.d. Aan de ondergrond moet veel aandacht worden besteedt aangezien elke speldenprik door de afwerking zichtbaar kan blijven. Als u ervan houdt een muur regelmatig een andere kleur te geven, is kwartsverf minder geschikt.

Schuurwerk

Schuurwerk is een gipsachtige afwerking welke circa 3 tot 5 mm dik op het plafond wordt aangebracht. De "slagen" in de eindafwerking geven een prachtig uiterlijk. Als het na een aantal jaren opnieuw wordt gesausd verliest u wel een groot gedeelte van deze "slagen". Het is een product dat de vochthuishouding perfect regelt. Het heeft de eigenschap om vocht op te nemen en ook weer af te geven. Kortom een zeer geschikte wandafwerking voor veel woongenot. Schuurwerk is uitermate geschikt voor "natte ruimten" zoals de badkamer, wasruimte e.d.

(schuurwerk) doet een partner van ons)

Bekijk ook:

Trots sponsor van:

Rally Noord-Nederland

Korfbalclub

Heeft u een schilderklus?

Bij De Schilder Ed Rees bent u op de juiste plek!
Copyright © 2022 De Schilder Ed Rees. Realisatie: Internetbureau Praes.