Vloeren

Bij de keuze van een vloer houdt u rekening met de functie van de ruimte, de gebruiksintensiteit en eventuele persoonlijke omstandigheden zoals een stofallergie. Wij bieden u de volgende mogelijkheden:

Colorchips

Colorchips vloerColorchips is een uniek, hoogwaardig en decoratief verfproduct dat naast toepassing op muren en trappen ook uitstekend op vloeren kan worden aangebracht. Het is zeer geschikt voor ruimtes die intensief worden gebruikt met hoge belasting. Het materiaal wordt voorzien van een speciale coating. Hierdoor is het o.a. slijtvast, krasvast en naadloos. Het is een veilig product door de antislip-laag. Daarnaast is de vloer zeer eenvoudig reinigen, het materiaal is watervast en elastisch. Het voldoet aan de HACCP-norm, de hygiënecode in de horeca.

Omdat het op elke ondergrond aangebracht kan worden is het ook geschikt voor de tegelvloer (en wanden) in (verouderde) badkamers, toiletruimtes, wasruimtes of (bij)keukens.

Colorchips als vloerafwerking is ook geschikt voor:

  • Bedrijfshallen (schone industrie)
  • Scholen
  • Kinderdagverblijven

Lees meer over colorchips.

Voor meer informatie en prijzen van onze vloerafwerkingen kunt u contact met ons op voor meer informatie. Een vrijblijvend bezoek aan onze showroom is uiteraard ook mogelijk.

volg ons op Facebook volg ons op Twitter volg ons op LinkedIn