Vloeren

Bij de keuze van een vloer houdt u rekening met de functie van de ruimte, de gebruiksintensiteit en eventuele persoonlijke omstandigheden zoals een stofallergie. Wij bieden u de volgende mogelijkheden:

Colorchips

Colorchips vloerColorchips is een uniek, hoogwaardig en decoratief verfproduct dat naast toepassing op muren en trappen ook uitstekend op vloeren kan worden aangebracht. Het is zeer geschikt voor ruimtes die intensief worden gebruikt met hoge belasting. Het materiaal wordt voorzien van een speciale coating. Hierdoor is het o.a. slijtvast, krasvast en naadloos. Het is een veilig product door de antislip-laag. Daarnaast is de vloer zeer eenvoudig reinigen, het materiaal is watervast en elastisch. Het voldoet aan de HACCP-norm, de hygiënecode in de horeca.

Omdat het op elke ondergrond aangebracht kan worden is het ook geschikt voor de tegelvloer (en wanden) in (verouderde) badkamers, toiletruimtes, wasruimtes of (bij)keukens.

Colorchips als vloerafwerking is ook geschikt voor:

  • Bedrijfshallen (schone industrie)
  • Scholen
  • Kinderdagverblijven

Lees meer over colorchips.

Cottonmix -> Cottonfloor


Cottonfloor is een natuurvriendelijke en duurzame katoenpleister met bijzondere eigenschappen. Vooral in ruimtes waar een goede akoestiek noodzakelijk is, adviseren wij Cottonfloor als vloerafwerking. Bij toepassing van Cottonfloor op vloeren voorzien wij de Cottonmix afwerking van een topcoating. Deze coating zorgt ervoor dat de vloer zeer slijtvast wordt. Wij adviseren Cottonfloor voor o.a.:

  • Vergaderruimtes
  • Restaurants
  • Kantoren

Cottonfloor is een individueel vormgegeven vloerafwerking die net als Cottonmix geheel naar eigen wens samengesteld kan worden. Bovendien heeft het dezelfde unieke eigenschappen als Cottonmix.

Lees meer over Cottonmix. Indien u aanvullende technische specificaties wenst te ontvangen, neemt u dan contact met ons op!

PVC Vloeren

PVC vloeren (vinyl) zijn leverbaar in vele prachtige designs. Een PVC vloer is in diverse stijlen te leveren zodat het in elk interieur past, van modern tot klassiek. U heeft de keuze uit een houtlook, een stenenlook of betonlook.  Omdat het zeer slijtvast is, geluid reduceert en ook geschikt is voor vloerverwarming is een PVC vloer een populaire vloerafwerking.

Wij zijn dealer van:
www.durofloor.nl
www.amtico.com

Voor meer informatie en prijzen van onze vloerafwerkingen kunt u contact met ons op voor meer informatie. Een vrijblijvend bezoek aan onze showroom is uiteraard ook mogelijk.

volg ons op Facebook volg ons op Twitter volg ons op LinkedIn