Plafonds

Misschien staat u er niet zo bij stil, maar een mooi afgewerkt plafond is dé finishing touch voor een verzorgde uitstraling van het bedrijfspand / kantoor. We hebben o.a. de volgende technieken en producten in huis:

Glad pleisterwerk (incl. sausen)

Glad pleisterwerk is een stijl die past in elk interieur, van modern tot klassiek. Het aanbrengen van de pleisterlaag is zeer arbeidsintensief. Het materiaal wordt handmatig op de ondergrond aangebracht. Na het pleisteren controleren wij het plafond met lamplicht nog op eventuele spaanslagen en oneffenheden. Nadat deze zijn weggewerkt sausen we het plafond, desgewenst in kleur. Pleisterwerk is een onderhoudsvriendelijke en sterke plafondafwerking. Het kan keer op keer opnieuw gesausd worden.

Glad pleisterwerk (zonder sausen)

Zie omschrijving hierboven. Bij deze bewerking wordt het plafond niet nabewerkt zoals hierboven is omschreven.

Kwartsverf

Kwartsverf heeft een zandachtig uiterlijk en een fijne, korrelige structuur. Er is keuze uit gerenommeerde en prachtige kleurstellingen van o.a. Sikkens, Flexa, Strikolith, Sigma e.d. Aan de ondergrond moet veel aandacht worden besteedt aangezien elke speldenprik door de afwerking zichtbaar kan blijven. Als u regelmatig een andere kleur op de muur aangebracht moet worden is kwartsverf minder geschikt.

Schuurwerk

Schuurwerk is een gipsachtige afwerking welke circa 3 tot 5 mm dik op het plafond wordt aangebracht. De "slagen" in de eindafwerking geven een prachtig uiterlijk. Als het na een aantal jaren opnieuw wordt gesausd, zal een groot gedeelte van deze "slagen" verloren gaan. Het is een product dat de vochthuishouding perfect regelt. Het heeft de eigenschap om vocht op te nemen en ook weer af te geven. Schuurwerk is uitermate geschikt voor "natte ruimten" zoals de badkamers, (bij)keukens, wasruimten e.d.

volg ons op Facebook volg ons op Twitter volg ons op LinkedIn